Juuan Apteekki, Karjalantie 3 B, 83900 Juuka

juuan.apteekki@apteekit.net

013-225 813

 TOIVOTAN OIKEIN MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE

Tänä vuonna saimme nauttia pitkästä aikaa oikein aurinkoisesta kunnon kesäsäästä. Tosin kuivuus vaikutti marjasaaliisiin ja ukkonen aiheutti sähkökatkoksia. Sienisadot kuten kantarellit ja herkkutatit voivat vielä kehittyä, jos saadaan sopivasti sadetta.

Juuan apteekista luopumiseni  seurauksena Juuan apteekin alaisen Sale Kolin palvelupisteen toiminta päättyy perjantaina 24.8. Kiitän kaikkia siellä asioineita juukalaisia, kolilaisia, lähiympäristöjen asukkaita ja paikkakunnalla vierailleita matkailijoita. Seuraajani oli haluton jatkamaan palvelua.

Juuan apteekki tulee toimimaan vuokralla näissä entisissä tiloissa ensi syksyyn saakka, jolloin uusi apteekkari tulee siirtämään sen uuteen paikkaan kuutostien varteen. Uusi rakennus on tietysti aina uusi! Kuulimme jo keväällä asiakkailta huhuja uuden liikekeskuksen tulosta S-Marketin, ABC-aseman ja A-Autopesulan läheisyyteen. Asiakasvirrat ovat varmaankin suuremmat siellä kuin nykyisessä Juuan keskustassa K-Marketin ja muiden liikkeiden ympäristössä.

Vuosi 2017 ja alkanut vuosi 2018 on ollut  meille haasteellista aikaa.

Kirjoitin tätä osaltani viimeistä Apteekkarin tervehdystä ilta-auringon paisteessa järven rannalla. Kiitän entistä henkilökuntaani ja toivotan heille onnea ja menestystä uusien tuulien alkaessa puhaltaa edelleen lisää digitalisoituvassa maailmassa. Ohjakset siirtyvät nyt nuoremmille.

Tulkaa tutustumaan viimeisen Juuan ApteekkiNyt lehden elo- ja syyskuun asiakastarjouksiin.Lehden kosmetologin palstalla kerrotaan ikääntyvän ihon hemmottelusta ja hymyilyn merkityksestä! Lehteen on koottu  myös 50 tietoiskua terveyden  ja hyvän olon ylläpitoon.

Toivotan kaikille oikein mukavaa syksyä ja kaikkea hyvää tulevaisuudelle!

Apteekkari Kaija Pouhula


Juuan apteekin palvelupisteen toiminta
Sale Kolilla päättyy 24.8.2018

Kuvaa ei löytynyt.