Juuan Apteekki, Sairaalantie 2, 83900 Juuka

juuan.apteekki@apteekit.net

013-225 813

Hyvää kesää kaikille !

Kesän saapumista on saatu odottaa kauan, välillä oli hyvin viileää ja hetkellisesti  aurinkoisia  lämpöisiä päiviä. Nyt  koivujen lehdet ovat heleän vihreitä, tuomet kukkivat, käki kukkuu, perhosia ja itikoitakin on ilmestynyt iloksemme.  Koululaiset ja uudet ylioppilaat ovat saaneet todistuksensa ahkeroinnin jälkeen. Juhlien jälkeen osa on päässyt vapaalle kesänviettoon , auttamaan kotona tai kesätyöhön tutustumaan työelämään. Syksyllä opiskelemaan, toivottavasti  itselleen mieleisiä aineita tutkintoja, ammatteja varten.

Kesäkuussa meillä on Juuan apteekissa kampanjatuotteina ihon, silmien ja suun hoitotuotteita sekä muistille, lihaksille ja hermoille B-12 -vitamiinia. Heinäkuussa on lisäksi maitohappobakteerivalmisteista Relatabsia, mansikan, sitruunan ja omenanmakuisia vatsaongelmien ennaltaehkäisyyn. Liikuntaa harrastaville tai muuten voimakkaasti hikoileville on tarjolla Triple Dry -sarjan antiperspirantteja. Nukahtamista helpottamaan kampanjatuotteena on melatoniini suussa hajoava Orionin  vahva 1,9 mg tabletti.

Tule tutustumaan ja hankkimaan  itsellesi sopiva perussetti kotiin, mökille ja matkoille lomakauden tuotteista  kuten laastarit, sideharsot,haavanpuhdistusaine,käsidesi, hyttyskarkotteet, kyypakkaus, punkkipihdit, aurinkosuojavoidetta  ja hoitavaa voidetta pikkunaarmuille unohtamatta. Ehkä tarvitset myös kuume- tai matkapahoinvointilääkettä. Farmaseutit auttavat mielellään sinua sopivien tuotteiden valinnassa.

Aulis Kärkkäisen  kehittämä WellO2- hengitysharjoituslaite yhdistää ainutlaatuisella  tavalla kaksi tunnettua menetelmää: vastusteisen ulos- ja sisäänhengityksen sekä höyryhengityksen. Se avaa ja kosteuttaa hengitysteitä, irrottaa limaa, lievittää allergeenien aiheuttamaa hengitysteiden ärsytystä, harjoittaa hengityslihaksia ja lisää hengitysvoimaa. Laitteen käyttö auttaa esim. astma- , keuhkoahtauma- ja allergiapotilaita voimaan paremmin. Kampanjahintamme  239€ ja lisäksi nenämaski WellO2 laitteen ostajalle kampanja jatkuu ainakin heinäkuun loppuun.

 Jäät olivat hävinneet Pielisestä  toukokuun 22.-23. paikkeilla, joten päästään heittämään talviturkki pois viimeistään juhannuksena. Uskaliaimmat ovat sen jo tehneet! Hyvää juhannusta ja kesää toivottaen!

Apteekkari Kaija Pouhula


Juuan apteekin palvelupiste
Sale Kolilla