Juuan Apteekki, Sairaalantie 2, 83900 Juuka

juuan.apteekki@apteekit.net

013-225 813

Hyvää syksyä ja talven odotusta kaikille !

Syksy on saapunut välillä aurinkoisena ja välillä koleana tai usvaisena. Hirviä on hyvä varoa liikenteessä, pudottaa ajonopeutta reilusti! Ruskan värejä on alkanut ilmestyä luontoon. Kauniita, keltaisia, oransseja ja punaisia koivun, haavan, vaahteran ja pihlajan lehtiä. Syksyn puutarhatöitä, lehtien haravointia ja kukkasipuleiden istutusta voi harrastaa. Syksyn ja talven liikuntakurssit ovat alkaneet kansalaisopistoissa esim. jooga, kahvakuula ja lava- sekä rivitanssit. Koirien kanssa lenkkeily on myös hyvää liikuntaa, jos ei halua tai ehdi käydä kuntosaleilla.

Marjoista puolukoita, kaarnukoita ja  karpaloita on  löytynyt metsistä ja soilta. Sieniäkin on vielä tarjolla, suppilovahveroita on  kuulemma runsaasti kerättäväksi. Aikakausi- ja sanomalehdissä on paljon erilaisia säilöntä- ja ruoanlaitto-ohjeita ja tietenkin netistä löytyy lisää. Apteekista voi ostaa sitruuna- tai viinihappoa tuoremehujen tekoon. Marja- tai hedelmäsmoothiet ovat terveellisiä työhön tai kouluun lähdettäessä aamiaisella kaurapuuron  lisäksi tai välipalaksi päivällä.

Varmista itsellesi ja perheellesi syksyksi vastustuskyvylle tärkeiden sinkin, D- ja C-vitamiinien riittävä päivittäinen saanti. Tule tutustumaan loka- ja seuraavaksi marraskuun ApteekkiNyt lehtemme kampanjatuotteisiin. Farmaseutit auttavat sinua mielellään sopivien valmisteiden valinnassa.

Aulis Kärkkäisen  kehittämä WellO2- hengitysharjoituslaite yhdistää ainutlaatuisella  tavalla kaksi tunnettua menetelmää: vastusteisen ulos- ja sisäänhengityksen sekä höyryhengityksen. Se avaa ja kosteuttaa hengitysteitä, irrottaa limaa, lievittää allergeenien aiheuttamaa hengitysteiden ärsytystä, harjoittaa hengityslihaksia ja lisää hengitysvoimaa. Laitteen käyttö auttaa esim. astma- , keuhkoahtauma- ja allergiapotilaita voimaan paremmin. Kampanjahintamme  239€ ja lisäksi nenämaski WellO2 laitteen ostajalle kampanja jatkuu nyt vielä syksyllä. Luvassa on myös uudelleen laitteen esittelyä.  Facebook-sivuilla on vk 40 ja vk 41 kilpailu. Katso ja osallistu.

Proviisori Sami Miettinen pitää Ellinkulmassa luennon  ihosta ja sen hoidosta to 5.10. klo 13  alkaen.

TERVETULOA  apteekkiimme ke 11.10.  klo 10-15 Dermalog-ihonhoito tuote-esittelyyn ja

pe 10.11. klo 9.30-14 Fysiolinen Arthrobalans - ja Icepower tuote-esittelyyn, tietoa nivelrikosta ja sen hoidosta

HYVÄÄ  JA LIIKUNNALLISTA  SYKSYÄ TOIVOTTAEN!

Apteekkari Kaija Pouhula


Juuan apteekin palvelupiste
Sale Kolilla