Juuan Apteekki, Sairaalantie 2, 83900 Juuka

juuan.apteekki@apteekit.net

013-225 813

Hyvää syksyä kaikille !

Kesä on muuttumassa vähitellen syksyksi. Päästään poimimaan marjoja ja sieniä. Kesälomilta palataan kouluihin ja työpaikoille  virkistäytyneinä. Osa jatkaa entisten  harrastusten parissa ja osa voi kokeilla jotain aivan uutta. Juuassa ja ympäristössä oli paljon erilaisia tapahtumia kesällä kuten Ellinpäivät, Mökkiläispäivä Paalasmaalla ja kesäteatteriesityksissä ja konserteissa runsaasti tarjontaa. Vuokon kesäteatterissa oli komedia Vihtorin harha-askel ja vielä vieraileva Maarianvaaran kesäteatterin esitys Siunattu Hulluus. Pielinen Soi konsertteja oli Kannaksen kylällä. Tosi hienoja esityksiä uudessa navettaan kunnostetussa tilassa.

Elokuussa meillä on Juuan apteekissa kampanjatuotteina  Decubal tuoteperhe kuivan ihon hoitoon, Priorin Extra kaps. hiusten hyvin vointiin, nestemäistä Sana-Sol monivitamiinia, pitkävaikutteista Evergia multilong monivitamiinia  kapselimuodossa sekä muistille, lihaksille ja hermoille  mansikanmakuista  suussa hajoavaa Beko strong B-12 vitamiinia. Tule tutustumaan muihin elokuun tuotteisiin ja myös syyskuun kampanja tuotteisiimme, joihin juukalaiset asiakkaamme pääsevät perehtymään oman Juuan ApteekkiNyt- lehden  ja toiset netti- ja facebooksivujemme kautta.

Syyskuussa  Multitabsin uutuudet ! Multi-Mints monivitamiini -kivennäisainelisät purutabletti muodossa makuina raikas minttu ja sitruuna, Multivitan monivitamiini ja  Magnesiumvalmisteita sekä Minisun D-vitamiineja  ja Möllerin Omega-3  pehmeät, vadelman makuiset pikkukalat kuuluvat kampanjatuotteisiime.

Tule  hankkimaan  itsellesi, perheellesi sekä lemmikeille  syksyyn ja flunssakauteen  varautumiseen tuotteita . Farmaseutit auttavat sinua mielelään sopivien valmisteiden valinnassa.

Aulis Kärkkäisen  kehittämä WellO2- hengitysharjoituslaite yhdistää ainutlaatuisella  tavalla kaksi tunnettua menetelmää: vastusteisen ulos- ja sisäänhengityksen sekä höyryhengityksen. Se avaa ja kosteuttaa hengitysteitä, irrottaa limaa, lievittää allergeenien aiheuttamaa hengitysteiden ärsytystä, harjoittaa hengityslihaksia ja lisää hengitysvoimaa. Laitteen käyttö auttaa esim. astma- , keuhkoahtauma- ja allergiapotilaita voimaan paremmin. Kampanjahintamme  239€ ja lisäksi nenämaski WellO2 laitteen ostajalle kampanja jatkuu nyt vielä syksyllä. Luvassa on myös uudelleen laitteen esittelyä. Seuraa facebook- ja nettisivujamme.

Osallistumme Juuan yrittäjien 50v JUHLAMESSUILLE la 26.8.2017 klo 11-17 TULIKIVI AREENALLA 

Farmaseutti esittelee ANNOSJAKELU YKSITYISILLE ja  LÄÄKITYKSEN TARKISTUSPALVELUJAMME 

 TERVETULOA ! HYVÄÄ SYKSYÄ TOIVOTTAEN

Apteekkari Kaija Pouhula


Juuan apteekin palvelupiste
Sale Kolilla